Föreläsningar

Jag har föreläst i över 30 år och har framför allt gedigen erfarenhet av att producera bildspel som är levande, vilket är lite av mitt signum, mina föreläsningar är mer eller mindre bildshower mixade med både tal, bildspel och filmklipp kryddade med en stor portion humor, allt uppbyggt av högkvalitativa bilder.

Men jag har också stor vana av att stå på scen vilket garanterar en oförglömlig totalupplevelse.


Vad krävs?

Lokalen ska kunna mörkläggas och en mikrofon i form av mygga är bra om det finns.

Jag har egen utrustning som klarar visningar för lokaler anpassade till ca 50-70 personer. För visningar i större lokaler fordras projektor, stor duk, ljudanläggning och mikrofon i form av mygga.


En föreläsning kostar 3750 kr inkl moms. Resa tillkommer med 30kr/mil plus eventuellt uppehälle (mer än 20 mil från Kungsbacka).


För föreläsningar i samband med större publika evenemang som mässor, festivaler med mera, kontakta mig för prisuppgift.


Följ med på en spännande bild- och filmberättelse om natur och äventyr på Island!

Spektakulära upplevelser som dykning i förkastningssprickor, klättring i isgrottor och flyg över storslagna landskap och aktiva vulkaner.

Naturfotografen Annette Seldén har under två års tid samlat bilder och filmer från sammanlagt 10 resor till den mytomspunna ön i Atlanten – i jakten på bilder som berör.


– Mina bilder ska beröra betraktaren men också handla om verkligheten. Jag vill att bilderna ska göra betraktaren nyfiken, glad, ibland lite rädd, kanske med en skräckblandad förtjusning men också upprymd. Helt enkelt väcka en känsla, väcker den samma känsla som jag hade när jag själv tog bilden har jag lyckats helt.


60 minuter

En resa genom årstider och platser i jakten på den perfekta landskapsbilden. Fotografen tar med betraktaren till spektakulära landskap världen över, allt från blommande svenska hagmarker och storslagna Skandinaviska fjäll, till västra USA:s nationalparker, Kenya och Tanzanias vildmarker, Grönländska isberg till färgsprakande korallrev i Röda Havet. Bildvisning med ett bildspel som avslutning.


60 minuter

Följ med på en bild och filmvisning om ett spännande äventyr bland vilda djur och vacker natur i Ngorongorokratern, Serengeti, Tarangire och Amboseli – nationalparken vid foten av

Afrikas högsta berg, Kilimanjaro.


Naturfotograf Annette Seldén/N bjuder också på möten med Afrikas urbefolkning, bland annat Hadzabefolket, ett av jordens få kvarlevande jägar-och samlarfolk. Bildvisningen avslutas med ett bildspel till musik.


60 minuter

SELDENPHOTO


Annette Seldén medlem i Naturfotograferna/N

och Photo Natura/PN

Innehar F-Skattebevis. Alla priser som anges är inkl. moms.

Hallens Gård Bröndomevägen 147 434 79 VALLDA

Email:  seldenphoto@telia.com

Phone: +46 (0) 703 54 36 18

Follow Me


Följ mig på Instagram och Facebook

© Copyright. All Rights Reserved.